Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. július 17. 19:00 - csubeszshuriken

20 Buck Spin féle death metal party - Előzetesek három új kiadványról

a1723117247_10.jpgA régi sulis és az új vonalas metál bandák között hasonló a különbség, mint a klasszikus és az aktuális vámpírfilmek kontrasztja. Az öreg vásznakon addig osont az árnyék a hideg falakon, míg valaki vérbe fagyva,  bele nem döglött egy harapásba, vagy az átváltozásokkal át nem mentünk totális mészárlásba. Ma viszont már csak sírnak a vámpírok, meg smárolnának egyfolytában, mert kurvára nem bírják elviselni a magányt. A hulladéknak háttal, azonban manapság is vannak még bőven olyan brigádok, akik zenéjükkel nem félnek a nyakadhoz baszni a bárdot, csak úgy a mihez tartás végett, hogy tudd, hogy kilencvenes évek vérfürdőjének már soha nem lesz vége. A 20 Buck Spin kiadó csatornájának köszönhetően pedig ismét remek death metál hordákra találtam ebben a sűrű dzsungelben, ahol három fiatal banda, három megjelenésre váró cucca és azok előzetesen bevillantott szerzeményei, amik nálam ledarálták ezt a szerda délutánt. Szóval gondoltam itt is sorba állítom őket, hogy egy kurva jó kiadónak és az előadóknak is tisztelegjek. 

A három közül az oregoni Witch Vomit tekint vissza a leghosszabb múltra. Ők nagyjából hét éve mossák össze a lelküket beteg vérrel, egyszerre az Autopsy, az Entombed és a Grave hatására. Második lemezük, azaz a Buried Deep in a Bottomless Grave augusztusban jelenik majd meg. Ahol elszabadul, ott állatorvos kell, mert úgy fest embertelen lesz. 

Kanadában is tocsognak még a borzalomban, ami a mai horrorfilmekből hiányzik, az a Tomb Mold zenéjében benne van. Ezek az éhezők is csak négy éve léteznek, de  már harmadik lemezüknek adták a következő címet: Planetary Clairvoyance. Demilich, Funebrarum és Disma, de a Necrot és Spectral Voice zenekarokkal is teljesen jogos a párhuzam. A fent említett címen, pedig ezen a héten pénteken jelenik majd meg, ez a jó halál.

A legnyomasztóbb hangulata, ha nem tévedek, viszont ennek a durva lemeznek lesz. Az Odious Descent into Decay az első Cerebral Rot lemez lesz és ahogy hallom, lassan és aljasan akarja majd felzabálni a szerveket. Engem a dobok hangzása viszont már a két előzetes tételben is megevett, imádtam a masszív, morózus lassú részeket. Kibaszott nagy gyilkosok ezek a Seattle szülte gyerekek. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr4914968218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása