Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. július 15. 20:00 - csubeszshuriken

A közelgő harmadik Nightfell lemezről - The Shallowing of Flies

nightfell.jpgTalán beszélhetek többes számban, hogy nekünk többnyire olyan kedvenceink vannak, akik nem öregszenek meg egy bandában, mert inkább játszanak még vagy egy tucatban. Néha valami hasonlót teljesen másokkal, vagy valami teljesen mást tök ugyanazokkal. A lényeg viszont, hogy a Nightfell is Tragedy kapcsán jött be és ugyanaz a Todd Burdette féle szomorúság árad belőle, csak sokkal meghatóbb mélységekben és inkább a metálból hozott patetikus zenei eszközökkel. Köszönhetően a duó másik felének is, aki nem más, mint Tim Call, azaz vagy két tucat súlyos black metál banda atom veretes dobosa.

Ők rakták tehát össze azt a két riadalmasan szép lemezt, melyek négy és öt évvel ezelőtt jelentek meg és amiket most egy harmadik is követ, méghozzá A Sanity Deranged címmel, hat számmal, egészen pontosan majd szeptember 12-én. Ami pedig itt következik, az nem más, mint az első publikus tétel. Szóval gyújts egy gyertyát, húzz fekete inget, köss fekete nyakkendőt és kenjed be magad vérrel, aztán állj be a tükör elé és mond hangosan: Hogy ímé az ember...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr4414948162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása