Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. június 14. 18:00 - csubeszshuriken

Marthe - Sisters of Darkness

a3424410930_10_1.jpgCsak a redőny apró lukain át szökik be a fény, sárga és narancssárga csövekben táncol a por, semmi más nem mozdul. Láthatatlan, mint a sugárzás, de a perzselő hőség is lassú gyilkos. Az áthatolhatatlan falak közé szorul, ahol lentről nézek a plafonra, régi  árnyékokkal az arcomon. A szobám most, mint  a lelkem, ma így hallgatok szobazenét. Amit Marzia hasonlóan személyes hangulatban írt meg valahol Bolognában, ahol az otthona szolgált egyébiránt stúdió gyanánt.

A hőségről nekem mindig elnyűtt western hősök jutnak eszembe meg az a fajta málhás metál, ami epikus árnyékot rajzol a semmi közepén a végtelen homokra. Szóval a Sisters of Darkness című lemez abszolút szinkronban van azzal, ami bejön ilyenkor zeneileg és ráadásul ez a nehéz album valóban abszolút személyes jellegű. Amit az olasz crust punk színtér dobosa és gitárosa - Horror Vacui, Kontatto, Campus Stermii - nagyjából két év alatt hozott össze, mert ez a lány azt érezte, hogy a metál nyelvének kreativitásával és sötétségével tudja kifejezni mindazt, amit abban a világtól elválasztott barlangban megél, ami tele van az érzéseivel. Elegáns magányban szól tehát a heavy és doom metál. Mély, drámai és epikus tételek, melyek közül nekem az első és az utolsó jött át a leginkább.

 

Címkék: lemezek marthe
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr6714894718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása