Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. április 03. 12:00 - csubeszshuriken

Egy hét múlva kint a lemez - Nagystílű új Inter Arma videó 

maxresdefault_2_4.jpgNéhány hete már volt ITT egy bejegyzés, amikor az első videó kijött. Akkor viszont még nem tudtam, hogy igazából én ezt a másodikat várom. Csak amikor hallgatni és nézni kezdtem ütött be rendesen, hogy a Howling Lands is azon lenyűgöző Inter Arma tételek sorába állt, amik miatt napjaink egyik legjobb metál bandájának tartom őket. Szerteágazó hatásik iszonyat jól formálják sajátos hangzásukat, az új videó alapját képező monumentális nóta is egy abszolút innovatív rituális rémtett. 

A törzsi dobok mellett mellett a gitár szinte folk dallamban, csak sokkal durvább doom hangnemben. A hatásfok pedig megint magasabb ezzel a tiszta és mély énekkel, megspékelve a sikolyszerű rivalgásokkal. Zseniális! Csak ahogy maga a videó is. Amit Marcos Morales rendezett és harmóniában a szám súlyával egy elég mély vízió. Én imádom, ha a metál tudós és olvasott. Érezhető, hogy itt is jobban belementek. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az új lemez. A Sulphur English egy hét múlva már kint van. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr10014736117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása