Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. március 22. 07:00 - csubeszshuriken

Harminc év után is gyönyörű - A második Alone In A Crowd full show

a2354133280_10.jpgTalán két napja sincs, hogy a Youth of Today friss koncertjéről írhattam, posztolhattam, ebből a szempontból az internet valóban csodálatos. A nagy amcsi bandák, minthogy már nem is igazán aktívak és csak exkluzív alkalmakon játszanak, ritkán jönnek át Európába, de errefelé szinte egészen biztos, hogy sosem. Szóval köszönet az olyan elkötelezett videócsatornáknak, mint hate5six, hogy legalább a kamerák lekövetik nekünk ezeket a nagyszerű és ritka alkalmakat, mint ez is itt. Ahol az Alone In A Crowd lépett színpadra harminc év után. A zenekar történetében összesen másodszor.

Mert ahhoz, hogy nevüket ebben a közösségben mindenki megjegyezze igazából nem kellett sok. Elég volt csupán egyetlen koncert és egyetlen kislemez, hogy a történet abszolút legendás maradjon. Bár ebben nyilván azok a szolid előzmények is közrejátszottak, hogy a tagok az Alone In A Crowd  előtt is, meg részben még azután is olyan bandákban játszottak, mint az Uppercut, a Side by Side, a Breakdown, a Judge és a Raw Deal. Nem volt tehát véletlen, hogy az a négy számos egyetlen és az a koncert az Anthrax-ben olyan nagyot és annyira szívhez szólt. Ahogy most is, harminc évvel 1989 után, nekem tök átjön a lenti videóból, hogy mit sugároznak ezek a arcok ki magukból. 

Sosem volt szerencsém látni élőben, hogy Jules Massey mit tud adni, de megnéztem ezt a februári bulit és tudom, mert totál szimpatikus és abszolút erőteljes a fazon ma is. A repertoárról és a vendégzenészekről meg nem is beszélve. Mert Is Anybody There, aztán meg Side by Side, Uppercut, Goverment Issue, Raw Deal és Breakdown - Jeff Perlin kétszer is a színpadon -  kötelező jelleggel. De egy Warzone, egy Negative Approach és még egy Misfits is belefért. Nagy köszönet ezekért és az összekötő szövegekért. Meg a régivágású közönségért és színpadképért, mert gyönyörű az egész. Ha többször nem is, ezt egyszer biztos meg kellett csinálni.  A helyszín tehát Philadelphia, az esemény pedig történelem! 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr7814708371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

grobari sever 2020.10.08. 12:45:38

Üdv!
Végén azt irod egy WarZone is belefért...
Milyen értelemben?
amugy fasza a blogod...
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása