Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. március 19. 18:30 - csubeszshuriken

Csodálatosan csalamádé punkfejű rock and roll - Új Uranium Club

maxresdefault_4_4.jpgAmennyiben az volt a célom ezzel a bloggal - és igen - hogy szép számban telepedjenek meg itt rétegbandáktól érdekes lemezek, akkor megint van itt egy, amivel ismét hazaértem. Ha azt írom, hogy B52's, Crass és Devo egyszerre, az elég jól hangzik nem? Mert szerintem pontosan ennyire dilis, trükkös és szarkasztikus ez a furmányos csoda. Nem ismertem eddig az Uranium Club nevű bandàt, de most mindent visszakerestem és All of Them Naturals album egyből a kedvencem. Csodàlatosan csalamàdé, punkfejű művészi rock and roll disszonancia és ebből pöpec slàgerek. Màr három évvel ezelőtt is, most pedig megint, mert itt egy új lemez The Cosmo Cleaners címmel. 

Szintén egy fura cucc, tényleg a hetvenes évek punkbandáit megidézve, de megpakolva egy csomó new wave hatással a nyolcvanas évekből is. Ahol szövegek főleg spoken word formában érkeznek, miközben a zene belekúszik és ott pattog faltól falig, mint őrült gitárbogár. Meg ez a hülye humor, ami teljesen kicsavar, de mégis teljesen slágeres, sima ügy hallgatni. Azonnal szerethető, kompakt zsenialitás, klasszikus rock and roll hangzás, ahol minden számba dugtak el csúcspontot.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr6214701750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása