Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. március 13. 17:00 - csubeszshuriken

Bad Brains és Turnstile haverok - Itt egy új Hang 

50086336_300445353945294_4345933881900269568_n.jpgAz jutott róla először eszembe, hogy ilyesmi bandákat szokott a NO REGRET Production is leszervezni meglepetésszerűen. Abszolút nem volt meg, de látod, hogy mindjárt jönnek, rákeresel és kurva frissek. Ami a Hang esetében nem csak a hangzásukra igaz, mert ahogy nézem a zenekar rajongói oldalát, ott tavaly októbertől vannak bejegyzések, szóval maga a formáció is egy teljesen új sztori. Az ötszámos EP itt lejjebb pedig egy kafa kis bemutatkozóanyag, ami a Quickness lemez környéki Bad Brains időszakot juttatta még eszembe úgyszintén. 

Hallani az éneket és nézni a zenekarról készült fotót a jobb oldalon kicsit beugratós, mert HR énekstílusának hatása jelentős - a Mattress Money című számnál például tök így éreztem - és képen is van egy raszta fazon, itt viszont ő a dobos és tök másnál van a mikrofon. A Hang pedig, mint a Turnstile és a Full Scale Riot, elég pergőset, de piszok színeset is nyomat. Mert egyrészről megvan a pattogós youth crew bandák és a konszolidáltabb Bad Brains hatása, de ott vannak az izmosabb, kimondottan új generációs témák is, plusz a kislemez második felénél változik az ének is. Az Outta Control például behozza a kaliforniai crossover ízt, amit a Pretty Dress még meg is fejel, de a kemény pályán túl valahogy az egész lazán húz, tényleg, mint minimál dizájn deszkás punk, garázsbanda. 

 

Címkék: hang lemezek
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr9714686956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása