Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. február 25. 18:00 - csubeszshuriken

Metálgitár japánkodás - Himnuszokat írt a Dirty Wombs

0004256287_10.jpgBe kell hozni a lemaradásokat és totál levágni a tavalyi évet. Mert ezekkel a görögökkel sem voltam képben, pedig milyen kurva jó lemezt csináltak. Trió felállásban a Dirty Wombs, ráadásul nem is egy kezdő banda, az Accursed To Overcome album vagy a negyedik ilyen szintű cuccuk. Ez októberben jelent meg tavaly, novemberben meg már az államokban turnéztak, gondolom az SPHC Records segítségével. 

Meg ezekkel a hatalmas számokkal, ahol végig megy a japánkodás és sikít, visít a metálgitár. Természetesen a nyolcvanas évek hódolatában, hatalmas szólókban és nem kevés legendás japán punk banda hatásával. Nekem főleg a lemez első fele volt erős, pont a gitárok dicsőségének megkérdőjelezhetetlensége miatt, de mikor a figyelmem a harmadik harmadban kicsit elapadt, jól megkaptam a pofámba, mert a Triumph Of Imagination a legvégén még mindig egy kibaszott nagy himnusz. A régi Ratos De Porao tudott még ilyeneket írni. Érdemes a Dirty Wombs egyén felvételeire is rákeresni. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr214654053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása