Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. február 15. 17:00 - csubeszshuriken

A Roadburn gyermek új videója - Waste of Space Orchestra 

news_2018-12-20_oranssi-pazuzu-and-dark-buddha-rising-join-forces-as-wasted-space-orchestra-min-735x400.jpgEz a történet úgy kezdődött, hogy a tavalyi Roadburn Fesztivál aktuális kurátorai és a két kuriózum kortárs zenekar kifőzött egy közös fellépést. Így lépett tehát egy színpadra, erre az egyetlen alkalomra az Oranssi Pazuzu és a Dark Buddha Rising. A két finn banda kollaborációja azonban itt nem érhetett véget és a történetből végül egy közös lemez is lett.

Vagyis egészen pontosan csak lesz, mert a Waste of Space Orchestra néven futó grandiózus zenei projekt még a kiadás előtt áll, hiszen az csak április 5 - én jelenik majd meg fizikai formátumban a Svart Records támogatásával. Ennek előzeteseként érkezett meg az első hivatalos videó, mely egyben az első publikus dalt is hirdeti, ezt láthatjátok itt lejjebb. Bevallom egyik zenekarról sem gondoltam keveset, de ez még annál is jobb, mint amit hittem.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr5014629424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása