Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. január 23. 14:00 - csubeszshuriken

Örökségül a szenvedést - A Vile Apparition első lemeze

a1604459764_10.jpgValamennyivel ezelőtt az egyik Napalm Death koncerten mondta Barney két szám között zihálva, hogy ha valaki elfelejtette volna, hogy honnan indult az extrém underground, akkor figyelje az aktuális ausztrál színtereket, ott most minden megtörténik újra. A tény pedig valóban vitán felül áll, hogy számtalan frankó banda jelentkezik be onnan manapság, akiknél az eredetiség és az eredetihez való ragaszkodás is abszolút jellemzők. Sok kompromisszumot ezzel az első lemezzel pedig a Vile Apparition sem kötött. 

A Depravity Ordained lemez penge borítója mögé inkább könyörtelen régi sulit pakolt, és mint ahogy a Texasi Láncfűrészesben sem, itt sincs túl sok idő levegőt venni. A legendás death metál bandák a szenvedést hagyták örökségül, az élet horror, az igazság blastbeat. Vannak, akik ehhez zeneileg is hozzá tudnak tenni, ezek az ausztrál gyerekek meg nem akarnak belőle elvenni. Szikár, dísztelen brutalitás, korai Cannibal Corpse, Mortician, Paralysis és hasonlók. A Sewercide két tagjával ebben az új bandában, akik a tavalyi demo anyagon még ennél is durvább tempót diktáltak, de azért még ezt is elosztogatnám valamelyik Waldorf suliban 12 és 14 között. Így indításnak...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr8414583848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása