Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. január 21. 17:00 - csubeszshuriken

A Bathory feldolgozás meglepő - Három számos új GAG promo 

1377574_239877002834135_1279771515_n.jpgÉrdekes, súlyos forma, aki durván betegbe nyomja. Nem hiszem, hogy mostanában jönnek errefelé, ezért az összképhez jó, hogy van fent pár elérhető GAG show. Washington állam punk színterének eme példányai abszolút arra mentek rá, hogy a legdurvábbat tudják adni élőben és ez már a stúdiófelvételekből is tök átjön. Gyilkos középtempók, rohadt zajos minden és attól, hogy ennyire csúnya a gitár, még agresszívabb az egész.

Totál passzolnak az Iron Lung Records patinás gyöngysorába, ahol sorban egymás után, csak a bunkó meg a balták. A GAG pedig egy három számos, új promo cuccal, B oldalon Bathory feldolgozás. Ami először meglepett, aztán jól esett, végül pedig arra jutottam, hogy komfortos választás volt ez. Ezt verziót hallgatva tök az jött le, hogy a black metál és a nyolcvanas évek eleje, hozzájuk képest annyira nincs is túl messze. 

Címkék: lemezek GAG
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr414580544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása