Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. január 18. 17:30 - csubeszshuriken

Augusztusban újra támad - Urban Threat Fest 2. 

49773401_1002538689930840_2566019840103940096_n.jpgTavaly a pince elvesztése miatt az Urban Threat Fest is nyomott egy újratervezést és végül a veszprémi Szigonyban kötött ki a rendezvény. A keverés az élménynek azonban nem tett keresztbe, Mob 47, Sect Mark, Rákosi és még vagy két tucat banda, tolna a fasza kis bulikat. Most, azaz fél évvel később pedig kész vannak az újabb tervek, idén három naposra bővül és Pesten az Aurórában pörög majd ki a második év augusztusban.

Szóval nem lesz kevés a fellépők száma és megint lesznek mindenféle brigádok, törökök, szegediek, mocskok, mexikóiak és szlovákok. Csak pozitív, de bakancsos és geci negatív, de bakancsos vonalon egyaránt, plusz még másmilyenek is. Eddig tizennyolc bandával, ha jól számoltam, de mindenesetre az eseménynél, vagyis ITT minden nagyon szépen fel van sorolva, bandcamp linkek oda vannak pattintva, még több banda beígérve. A műsor egyébként El Bastardo és DIY Label szervezés. A Food Not Boms biztos jelenléte pedig pompás. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr5814571172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása