Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. január 17. 15:00 - csubeszshuriken

A második Xiu Xiu videó - Két hét múlva lemez

video-xiu-xiu-_pumpkin-attack-on-mommy-and-daddy.jpgA két éve megjelent előző lemezhez is készült pár videó, a Xiu Xiu zenei kísérleteihez a képalkotás nyilván szorosan kapcsolódik. A klipek pedig hasonlóképpen elrugaszkodottak és provokatívak, mint ahogy maga a zene is. Az új számban sem találni túl sok kapaszkodót, vagy bármi ismerőset, de az eklektikus képi világ és a robothang utasításai hatékonyan vonnak be érzelmileg, míg a szimbólumok megfejtése elég nehéz kérdésekre támaszkodik.

Jó kis játéknak tűnik megcsinálni házon belül egy ilyet, hiszen a Pumpkin Attack on Mommy and Daddy című videó rendezője és szereplői is a zenekar tagjai illetve azok barátai, ebben az új albumhoz elkészült második videóban. Maga a lemez egyébként Girl with Basket of Fruit címmel február 9 - én jön és úgy tűnik a táplálkozásreformok képezik a friss koncepció alapját. Míg a zenében most táncolhatót alkotott a páros, eltudnám képzelni magamat ebben az elektromos buliban, de a lemez egészét tekintve ez semmire sem bizonyíték. Mert nem biztos, hogy lesz még rajta olyan tétel, ami a bunker techno őskorát szedi többek között szanaszét. De ez igen! Ez igen!

 

Címkék: keverés xiu xiu
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr2514568402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása