Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. január 03. 17:00 - csubeszshuriken

Februárban megint Jucifer - Vendégek a Boru és a Torn From Earth

15078901_10154649091536763_3807556533378286529_n.jpgIndul az év, szépen fejlődnek fel a nevek és a helyek, el lehet kezdeni beírni az idei koncertek időpontjait a regiszterbe. Elsőnek mindjárt a Jucifer nevével, akiket kétszer biztos, de talán háromszor is láttam Pesten, mindig a Cudi Purci szervezéseknek köszönhetően és ahogy az a fazon dobol, azt azóta sem tudtam kiverni a fejemből. Edgar Livengood nem ismeri a féket, ha alá kell pakolni az asszonynak, ez egy kétszemélyes zenekar ugyanis. A fronton pedig a dobos felesége, azaz Gazelle Amber áll, ők kilencvenhárom óta nyomják együtt. Nagyjából szabad stílusban, ahol a grunge, a sludge, a grind és a black vonal éppúgy belefér a repertoárba. 

Ehhez a csúnya gitármágiához csatlakozik bemelegítésnek a szegedi Boru, akik tavaly megírták az év egyik legelborultabb sludge lemezét. Illetve a remek Torn From Earth, akiknek betegség miatt, ha jól emlékszem ugrott az utolsó bulijuk, most viszont velük kezdi Cudi Purci ezt az újabb, pöpecnek ígérkező évet. Méghozzá február 10 - én a Dürer Kertben. És kedvcsinálók... 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr3914532324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása