Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. november 28. 11:00 - csubeszshuriken

Alchemist és Earl Sweatshirt új videója - Jason Goldwatch megint megcsinálta

maxresdefault_2_1.jpgHa van tíz megkerülhetetlen producer a rap szakmában, akkor az egyik biztos Alchemist. Legendás alapokkal startolt el a kilencvenes évek végén, aztán szerintem az ezredforduló után sok szarba is belenyúlt, de ma már úgy fest, a populáris vonalat végleg passzolta. Felsorolhatatlan az előadók száma, akiket hallgattam az elmúlt tíz évben és ő pakolta alájuk az alapot, szóval inkább csak azokat mondom, akikkel belopta magát a kedvenceim közé. A Rare Chandeliers című Action Bronson album és az Albert Einstein, ahol Prodigy verette a szövegeket. Meg persze Evidence és a Step Brothers és a Gangrene projekt, amit Oh No és ő raktak össze. A Jason Goldwatch által rendezett Gangrene videók a legjobbak, amit ebben a műfajban 2000 után láttam. 

Szóval most, hogy The Alchemist a másik egy millió koprodukció után ismét fasza közreműködőkkel ad ki kislemezt, megérdemelt egy újabb Jason Goldwatch videót. Ahhoz a számhoz, ahol Earl Sweatshirt nyomja - az elég jó szöveg a videó alatti hozzászólásokban - az Odd Future brigád oszlopos tagja, azaz Tyler tesója. A sztori pedig nem hazudtolja meg magát, szerintem a lucskos képek montázsa jól harmonizál a két csóka világával. Én mindenképpen nyomok alá egy szívecskét, mert szabály ugye csak egy van. Ahol japán szuperhősök egy jó karate után testnedvekkel kommunikálnak, ott sose felejtsd el a kibebaszott szíveket. Az említett Bread Ep meg pénteken jön. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr4814398838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása