Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. november 21. 18:00 - csubeszshuriken

Fain gyilok Veszprémből - Kész a második NAURU kislemez

0013291620_10.jpg

Körülbelül két éve lehetett valamelyik kis hazai fesztiválon, amikor azon elégedetlenkedtünk, hogy most mindenki d-beat, meg az ordenáré zajos csörömpölések mennek, de egy jó powerviolence  banda úgy hiányzik a magyar színtérről, mint egy falat kenyér. Ehhez a beszélgetéshez képest csak egy kicsit később aztán két királyság is helyre rakta a dolgokat. Elsőnek Dispolgár, aztán meg NAURU szedte szét tavaly az arcomat.

Az első kislemez egy kicsit ravasz, de főleg türhő paraszt cuccos lett. Vegytiszta erő, súlyos mint a névválasztás. Nagyon sajnáltam, hogy szeptemberben nem jutottam le Veszprémbe megnézni őket is. Viszont most Győrben meglesz a pacsi és az új anyaggal csak növekszik a várakozás. A súly azonos, de a hangzásban van valami változás. Lehet, hogy csak én hallom bele mindenbe, hogy Dead In The Dirt, de mintha a gitárokon egy ilyen irányba lenne elmozdulás, a gyors és lassú részek nem csupán tipikus powerviolence témák, szerintem trükkösebb a dolog attól, hogy kicsit komplexebb az egész. Ez viszont nem az a zene, ami zene és nem az a nem zene, amit nagyon elemezgetni kellene. Csak pörköld oda, azt megpörget. Zenekaros fotó fentebb amúgy meg a legnagyobb!

 

 

Címkék: lemezek NAURU
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr8714384412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása