Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. november 09. 16:00 - csubeszshuriken

Veszélyes nénivel a fronton - Nem tucat Faim kislemez 

faim-band-2018-credit-jacki-vitetta.jpgJó kis reggeli bandcamp szörf, gyors váltásokkal simán kipörög öt-hat kislemez egyszerre. Nem minden marad meg, de minden héten van meglepetés. Patent elrugaszkodások, ütős korai cuccok. Mint ez a hat számos Faim anyag is. Nagyon veszélyes nénivel a fronton, több helyi színtérre jellemző, tipikus hardcore hangzást is transzplantálva ezen a hetesen. A két perc körüli számoknak köszönhetően az élmény dúsított, de az energiák végig jól dolgoznak. Inkább dinamikus, mint zajos, egyenes és feszes bemutatkozás ez. 

A négy fős zenekar egyébként Denverben nyomul és miután a helyi színtér elragadta a tagokat, nem is volt kérdés, hogy meg kell csinálniuk ezt a bandát. Más információt nem is találtam velük kapcsolatban, de ez rendben is van. Mint az It Follows középtempós menetélese végén az az okos gitár. A refrénközpontú és geci fogós All Talk, vagy a jó kis taposó dobok dinamikájával operáló Midlife Crisis. Amikben nagyon jól jön le ez a csajfrontos dolog. Érzik na. Lehetetlen volt nem megosztani. 

 

Címkék: lemezek faim
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr8014361389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása