Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. november 06. 16:00 - csubeszshuriken

Futottak már pár bandában -  A Run mégis tök új dolog

run.jpgEgy hobbi webzine életének értelme szerintem nem lehet más csak az, hogy együtt örül az alkotókkal annak, hogy azoknak megint sikerült összehozni valamit jót.  A hobbi webzine tehát akkor lesz boldog, ha a felülete tele van új zenékkel. A magyar punkszíntérről közvetíteni pedig szerencsés dolog, hiszen folyamatosan pörögnek ki új nevek és cuccok, amiket lehet hallgatni és megosztani. Ugyanis van pár tucat olyan zenész ebben a közegben, akikben megvan ez az igény, hogy valami újdonság azért mindig legyen. Ami most például a Run pár napja publikus demo anyaga.

Az elkövetők valószínűleg nem lesznek ismeretlenek azoknak, akik Nesze, Hatóságilag Tilos, New Dead Project vagy Bad Habit  ügyekben már járatosak. A Nóri, Benji, Zoli és Zsopa felállás azonban friss következmény és nagyon máshogy is szól, mint amit szereplőktől eddig hallani lehetett. Nekem a korai Ignite is beugrott ezt a három angol nyelvű számot hallgatva, de nyilván tucat bandát írhatnék abból az időszakból, ami hasonlóan szólt. Viszont Nórival megkapja a Run zenéje a saját hangot. Pontosan ezért ugrott be másodiknak a Harum Scarum neve, ami számomra hatalmas kedvenc és az ének terén szerintem itt is kicsit valami hasonló történik. Rögeszmésen hasonlóságot keresni meg amúgy sem szeretnék, mert egyszerűen csak fasza az egész, jó hogy valakik ilyet is játszanak itthon és jöhet Győrben az első koncert. Meg persze majd felvételek terén a folytatás Szántó Tomival. 

 

Címkék: run lemezek
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr7214356449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása