Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. november 05. 16:00 - csubeszshuriken

Full of Hell vs. Antigama

full_of_hell.jpgA latin versus a cikk címében csak simán jól fest a két banda nevével, de nem jelenti azt, hogy bármit vagy bárkit mérlegre kéne tenni ez ügyben. Bár tény az is, hogy a grind színtér két nagyon érdekes szereplőjéről beszélek, akik beteg, kísérletező hangzásvilágukkal szélesítették a műfaj spektrumait. Vagyis aljas szemétbe szanaszét szednek jobb és rosszabb napokon. Élőben meg aztán pláne. 

A lengyel Antigama épp most pörget ki egy turnét az államokban, ahol a Full of Hell koncertjei hazai pályán ugye folyamatosan pörögnek. Így a két zenekar egy-egy bulija csupán pár nap különbséggel került rögzítésre profi minőségben. Minek kapcsán ez a cikk lehetne akár hate5six vs. Saint Vitus Bar is, hiszen ezen a két videócsatornán érkezik a legtöbb vérprofi koncertanyag. Előbbinél főleg hardcore, utóbbinál minden egyéb ínyenc, extrém zenét illetően. Lejjebb viszont csak a két említett név októberben felvett szettjei láthatóak. Full of Hell vs. Antigama! Avagy biztonsági öveket becsatolni! Megy a fejed kanapéról  le ne essél baszki! 

 

44862242_10156658905654318_1197030896046178304_n.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr1914342521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása