Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. október 30. 20:00 - csubeszshuriken

A saját filmjében elszállva - Videó egy szólólemez utolsó dalához

the-mon-photo-by-francesca-de-franceschi-manzoni.jpgÉn bírom azokat az arcokat, akik az élet egy másik rétegében élnek, saját filmet néznek és abban teljesen el vannak szállva. Scott Kelly nekem például abszolút ilyen forma. Persze nem csak ő. Sok ilyen ember van. A párhuzam ez esetben viszont adja magát, hiszen nem véletlen az sem, hogy az Ufomammut miért a Neurot Recordings gondozásában hozza ki a cuccait. Az olasz trió énekes / basszusgitárosa Urlo - ezen a vonalon sokakhoz hasonlóan - pedig most szintén saját szólólemezt írt. 

Amihez egy videó is elkészült, méghozzá a novemberben megjelenő The Mon anyag utolsó dalához. Kísérteties amibent vállalkozás, amiből tök átjön, hogy ennek a fickónak is teljesen máshol van az életében a zene, mint a legtöbb zenésznek. Az említett album címe egyébként Doppellebben lesz, a Supernatural Cat gondozásában jön ki és itt lehet belekóstolni a fazon saját dimenziójába. 

 

Címkék: lemezek urlo
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr5314334889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása