Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. január 22. 17:00 - csubeszshuriken

Lifeless Dark - Who Will Be The Victims? 

a2877942520_10.jpgVolt egy tervezet, miszerint építve lesz egy cikk a tavalyi kislemezek legjavából is, de a célok másképp alakultak. Szóval a lényeg, hogy mindegy is, mert itt egyértelmű dolgok vannak. Nem pillanatok, amikor bevillan, hogy ez vagy az a rész ismerős, hanem kőkemény Sacrilege hódolat tizenkét percen keresztül.

A No Tolerance és a Green Beret tagjaival Bostonból. Bassza meg, micsoda időket vettek elő, mikor a pincehideg brit crust megkapta a thrash metál injekciót, sikított a Sacrilege és huszonöt éves háborúba indult a Bolt Thrower. Nem tudom, hogy a Lifeless Dark eddig kit kapott el, de kételkednem kell, ha van olyan ember, akit ezt nem szed a gecibe már szanaszét. Tudom a klasszikus kazetta forma és az ilyen bandák hozzáállás szinte ki is zárja, de ebből kéne csinálni egy nagylemezt. Atomot könyörgöm, atomot az arcunkba!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr7614582578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása