Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. december 09. 17:00 - csubeszshuriken

Parazita grindcore - Jardim De Flores kislemez

maxresdefault_1_5.jpgHa engem kérdezel, én őszinte leszek és megmondom a frankót, hogy azért szar ez az oldal, mert kurva kevés a grind. Pergetés helyett szócséplés, giccses művészkedés gyászbánat, esetleg csörömpölés és csöves metál totál ostobába. Kajak idáig süllyedt ez az egész. Pedig a blastbeat és a kegyetlenkedés egy kurva fontos rész, ha azt akarom, hogy a blogom  penge legyen és már tudom, hogy az ügyet ez se menti meg, de ma még rámentem egy komolyabbra.

A koreai arcra, meg erre a második kislemezre, amit megint majdnem egyedül hozott össze és embertelen a végeredmény. Hoonee Jo éles és kínosan szögletes szilánkjai. A felgyújtott pokoli szeméttömeg, ahogy a legsúlyosabb intenzitással közeleg és mint egy rohadt parazita fúrja át az agyadat. Ebből hat szoros percet kapsz és a támadásnak vége. A hét legjobb grindcore hetese, Takafumi Matsubara tettestársától, azaz a Mortalized és a Banran tagjától. Ha pedig kevés volt a duplázó, ott van még a korábbi Jardim De Flores kislemez is. Az is geci cucc! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr7615345324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása