Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. április 07. 12:00 - csubeszshuriken

Kafa kis crossover - EKULU kislemez

a0992620276_10_1.jpgA Leeway és Harley Flanagan is jönnek hamarosan Pestre, ami persze jó hír és tény az is, hogy elsülhetnek ezek a bulik kurva jól is, de van olyan is, hogy annyira már nem üt nagyot egy legenda. Miközben van egy csomó fiatal banda, akik sorban írják a zsír új számokat és páros lábbal szállnak bele a crossover erőtérbe, szimplán csak azért, hogy kivigyék a fejeket. Mint a Triple B Records patent két új bandája is, vagyis a Mindforce és az EKULU. Utóbbi most épp egy két számos kislemezzel...

Aki olyan bandákra kattan, mint a Gang Green, a Citizens Arrest, a Beowülf vagy a Leeway, manapság meg mondjuk a Fury és az Illusion, annak tavaly biztos megvolt az EKULU bemutatkozó anyag is. Friss, erőteljes, dallamos és valóban káprázatos három dal, avagy a hamisítatlan crossover. Ez a februárban kidobott két új szám pedig megint odaver, ha ebből lesz egyszer nagylemez, azt biztos azonnal megrendelem. Addig is viszont itt van ez. a kafa kis cuccos. Half Life.

Címkék: lemezek EKULU
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr1614744763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása