Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. február 25. 15:00 - csubeszshuriken

Középtempó Radikále - Észlelés számok videóval

0015652113_10.jpgHa semmilyen szinten nincs jó irány, az irányzat akkor lesz egyre vadabb. Persze le lehet írni, hogy az új Észlelés elég állat és nagyon pöpec, de igazából csak a következménye és a keserűsége valaminek. Legalábbis ahogy hallom. A szart viszont ki kell adni és ha már kenni kell, akkor legalább ennyire kell jól kenni. Díszek nélkül, rohadt nyersen, konzekvensen. Vagy legalább is olyan durván, hogy az érzés átmenjen. Élőben és élesen.

Szeretem, hogy itthon most van ez a vonal,  szerintem az Észlelés is ebben mozog, de attól, hogy kurva zajos, korántsem annyira elhanyagolt, inkább csak újabb színfolt. Nekem olyan kicsit, mint mondjuk a Flipper és a nyolcvanas évek legeleje, ahol a hangzás noise, a szó az punk, az esztétika minimálon, de a Középtempó Radikále. Az új számok száma összesen nyolc, ebből kettő, ami eddig publikus. A teljes anyag pedig hamarosan megérkezik lemezen is, ez ügyben a Pizza Dayz Recordz emberét ITT lehet megkeresni. Az új Észlelés cucc tárgyalt elemei, többek között egy nagyon hirtelen, de tartalmas videó is, alább találhatók meg. Én maximálisan egyetértek amúgy és szerintem is jogosan, de ez a befújás a felétől, akkor is kurvára zseniális...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr114653701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása