Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. február 11. 17:30 - csubeszshuriken

Frankó d-beat, metál mánia - A Therapy első komplett anyaga 

therapy.jpgÚgy kezdtek be, mintha az egész lemez ordenáré paraszt d-beat lenne. Aztán jött a Trial és azok a furfangos poszt-punkos felhangok, amik jól bekevertek, de megállapodni valaminél még itt sem tudtam, mert a jó öreg speed / thrash vonalból is bőven kaptam. Hozzáteszem, mindezt kurva jó, garázs hangulatban. A Therapy bemutatkozó lemezénél tehát, olyan egyben van érzésem volt egyből. Az a fajta hardcore / punk ez, amiben semmi sincsen túllihegve, de valahogy ott van benne az a néhány erős árnyalat, ami az alaphangot a nyolcvanas évek óta úgy rendesen megadja ebben a szabadfogású műfajban. 

A Trial című második számon túl kedvencet pedig avattam még vagy négyet, a Menace a metál mániákus jelleg, a Breathe és a Crusader a kitartóan kegyetlen tempó miatt ütött be. Az s/t bemutatkozó anyagon, amely a demo és az első kislemez számait is magában foglalja. Az Age of Collapse két tagjának köszönhetően, akik egy nagyon fasza csajjal fogtak össze, hogy a Therapy frontján az fogja a mikrofont, ezen a jó kis hangos cuccoson. Ahol leginkább az érzés jön át, mert úgy is az a lényeg. 

 

Címkék: therapy lemezek
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr3314620910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása