Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. január 08. 19:30 - csubeszshuriken

Mikor visszatért a Los Crudos - A teljes koncert hazai pályán

los_crudos_echoplex_11_13_16_2.jpgCombos, velős hardcore punk bandák megfeszített koncertjeit videóin megnézni, nos azért ez valahol abszurd. Leginkább akkor, ha van lehetőséged látni az adott zenekart, mégsem így teszel, inkább otthon rákeresel. Viszont mikor a távolságok miatt esélyed sincs, ajándék is tud lenni, egy jó bepillantás. A hardcore videók keresztapja, azaz hate5six pedig megbízható forrás, mert a keze sok helyre elér. Így a kamera azon a Los Crudos bulin is belelógott a képbe, amit három éve tolt le hazai pályán a zenekar és két napja került fel az említett videócsatornára. 

A Los Crudos legendás latin amerikai banda volt, a kilencvenes éveket nyomták végig és ahol nyomták, az Chicago. Azt hiszem 1998 környékén hagyták abba jó néhány tagcsere után, szóval igazából már nem is létező banda. Három éve adtak pár koncertet és Svédországig is eljöttek, de manapság Európában látni még őket, ilyesmire esély sincs. Pedig nagyon komálom, a legdurvább időkben a legdurvább bandákkal tolták, mint Spazz, Infest meg ilyenek. Ahol két szám között a szünet mindig hosszabb, mint maga a szám. Ez a buli meg hazai pályán volt, azt hiszem már csak Martin eredeti tag, de azért jól megküldték. A számok között emberünk elég jó dumákat tol. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr3914548546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása