Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. november 08. 17:30 - csubeszshuriken

Akiknek Greg Anderson garanciát jelent - Új bandában a Sunn O))) gitáros

29339978_1905023956174983_984066942791168419_n.jpgSzerintem vagyunk páran, akik a Sunn O))) és a Goatsnake zenekarokért való rajongás végett felkapjuk a fejünket, ha egy cikkben az szerepel, hogy Greg Anderson ismét egy másik új bandában is zenél. Az pedig, hogy olyan arcokkal, mint a Pelican basszusgitárosa Bryan Herweg vagy Jen Wood énekesnő, akik egy teljesen más zenei világból érkeznek, külön figyelemreméltó tény. 

A This White Light zenéje egyébként messze is van azoktól a dologtól, amikben Greg eddig részt vett, de ettől az eddig publikus két szám még azért nagyon finom szövedék. Ahol az ének miatt a Made Out Of Babies jutott eszembe, keverve a Portishead szelídebb pillanatainak hatásával, ahol a környezet alapvetően poszt rock, de ha borul a hangulat már poszt metál megoldásokkal megy a súlyozás. Egy egész lemeznyi cucc ebből, kuriózum zene lehet, de addig itt van ez a fasza két számos demo. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr114360587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása