Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. január 17. 18:00 - csubeszshuriken

A Power Trip spanoknak - Három új Judiciary szám

judiciary_band.jpgVolt a nyolcvanas évek és nyilván az volt az aranykor. Ezt a tényt már semmi nem változtatja meg. Viszont itt vannak az új bandák, akik a legjobbak tanultak, előveszik, átélik, átégetik, övék lesz és úgy adják tovább. Mint ahogy a Power Trip is, akik az elmúlt években úgy hasznosították újra a thrash paneleket, hogy attól körbepördült a világ minden trógerlombja. Texas állam azonban tartogat még meglepetéseket, tolja ott még páran a turbóparaszt thrash metál, például olyanok is, mint a Judiciary.

Akik négy éve kezdték egy demo anyaggal, aztán jöttek a kislemezek és most hamarosan az album. Surface Noise címmel és kilenc korrekt tétellel. Avagy amit a Power Trip újrajátszott, azt ők is újrajátsszák és amit újrajátszanak, az még mindig elég penge. Ha jó erővel játsszák, meggyőződésem, hogy a crossover thrash az egyik legerősebb zenei recept.  Az új albumról meg vár van három publikus szám. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr3214569052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása