Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. május 29. 10:00 - csubeszshuriken

Mikor imponálni akar az Ipecac kiadó - Feldobták a teljes Fantômas koncertfilmet

untitled-10.jpgElég szerencsés vagyok, mert a legtöbb kedvencem legalább egyszer élőben is megvolt és az mindig pompás visszacsatolás, amikor a koncerten is megvan az a villanás, amit az adott előadók lemezei előre feltételeztek. Ehhez képest viszont érdekes, hogy a világ két legjobb koncertjének mégis olyan eseményeket tartok, amiken sajnos nem lehettem ott. Az egyik a Portishead NYC koncertje, másik pedig ez. A New Year's Revolution bulit ezerszer is megnéztem és minden egyes alkalommal éreztem, hogy a srácok zsenialitása ezer százalékban félelmetes.

Külön-külön se piskóta formák - Mike, Buzz, Trevor és Dale - kajálom mindenkinek majdnem minden albumát, de ahogy itt ezt közösen összedobták, az zenetörténelmi pillanatokban mérve egy szupersúlyos férc lett.  A Director's Cut lemez az elejétől végig, 2008 első napján San Francisco egyik neves koncerttermében, nyilvánvaló hidegrázások közepette. Az anyag DVD formátumban valamivel később meg is jelent, most azonban új csomagban rendelhető és ennek apropójából töltötte fel a teljes koncertfilmet tegnap az Ipecac kiadó. Szóval a telefonomat egyből toltam is a csajom arcába az ágyban és mondhatom meghitt esténk volt. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr8515728000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása