Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. május 24. 18:00 - csubeszshuriken

Come to Grief - Pray for the End EP (Grievance Records, 2020)

a3349153738_10_1.jpgMatricát csináltatok a lógójukból, hogy a tükörben reggel az keretezze az arcomat. Rendelek hozzá pólót, lemezt meg minden faszomat és mindezek után észre se veszem, hogy az új Come to Grief cucc már februárban megjelent!? Úgy látszik van ilyen. Pedig ahogy másoknak is, a Grief nekem is a kedvenc bandáim közé tartozik. Már húsz éve, hogy az utolsó nagylemez megjelent, akkoriban és azóta is a hangzásukat kurva sok banda levette, de azt a hatást mégsem tudják kiváltani, mint mondjuk a Dismal és a Torso. Sűrű mocsokban agonizáló, anyaszomorító crusty sludge.

Végtelenségig lelakott Sabbath témák, amik már alig hasonlítanak a metálhoz, mert az egész annyira szörnyű és torz. Terry Savastano pedig három éve ismét életet lehelt ebbe a mindentől idegen történetbe, de már Come to Grief névvel jelent meg a The Worst of Times című kislemez. Ugyanazokkal az elátkozott és megmérgezett tételekkel, amiktől még életedben fennakad a szemed, életlen késsel skalpolják a lelkedet. Most pedig ismét itt van három új szám és a Pray for the End, ami annál a Grievance kiadónál jelent meg, ahol a Dismal is lassan harminc éve. Ez a zenekar azóta az  acsargás penetráns lépfenéje. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr3915715162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása