Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. május 07. 07:00 - csubeszshuriken

Új Steve Von Till szólólemez - Dreams of Trees az új szám címe

10498287_822200501144274_7176269775163159849_o.jpgHa elém raknának egy kérdőívet, ahol valahova mindenképpen be kellene írnom, hogy mi a vallásom, azt írnám, hogy Neurosis. Rajongásom széleskörű, de olyan mély benyomást csak nagyon kevés előadó gyakorolt rám, mint ez a zenekar. A mindig új és új jelentéseket hordozó tizenegy nagylemezen túl pedig Scott és Steve szólóanyagai is beértek. Ugyanabból a világból építkeznek, de még inkább személyesebbek és bátrabbak. Egy szál gitárral nagyon meg kell mutatnod magad és ezt a fajta őszinteséget, meg eleve az amerikai folklórt, amiben ez a stílus gyökeredzik, számomra abszolút ők hozták közel. Többek között az első három Steve Von Till szólólemez, amik után a negyedik, vagyis a kísérletezőbb A Life Unto Itself is már öt éve, hogy megjelent.

Szóval volt idő, hogy gyűljenek az anyagok, íródjanak a dalok és Steve tegnap bejelentést tett, hogy mikor jön az új album, melyről egy szám ezzel együtt már publikus. A No Wilderness Deep Enough tehát augusztus 7-én jelenik meg, ezzel párhuzamosan pedig kijön egy verseskötet is, részben Harvestman szövegekkel és persze az egyébként történelemtanár költeményivel. Ez pedig itt a csodálatos Dreams of Trees, egy tájkép billentyűkkel és vonósokkal. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr515667292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása