Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. április 19. 11:00 - csubeszshuriken

Integrity - Live at Northwest Terror Fest 2018 (Relapse Records, 2020)

a3551992726_10.jpgAz első három albumtól bárhol és bármikor behorpad az arcom, de azért az is tény, hogy később jelentek meg bőven vitathatóbb jelentőségű Integrity cuccok is. Konkrétan úgy tizenöt évvel ezelőtt már nagyon úgy festett, hogy ez a banda is lelakja azt a nevet, amit hardcore térképre elég keményen feltett. Dwin közben átjött Belgiumba és a Suicide Black Snake album után az egész bandát újrarakta és megtalálta Domenic Romeo gitárost, aki szerintem egy kurva nagy játékos. Jött a Relapse Records és a  Howling, For The Nightmare Shall Consume című anyag, aminél abban az évben nem született jobb metál lemez. Hatalmas gitárhős témák vannak rajta, Dwin hangja meg egyre lelakottabb, szóval tényleg nagyon szép szörnyűség lett. Ennek az albumnak a turnéján rá egy évvel később pedig Pesten is játszottak, ahol szinte ugyanezt az összeállítást hallottuk és szakadt le a Dürer kisteremben az arcunk.

Abban az évben elég sok mindent megpörgettek, köztük a Northwest Terror Fest nevű rendezvény színpadán is, ennek a koncertnek a felvételét szabadította most ránk a kiadó. Vagyis karanténban a szomszédoknak riadó, mert szakad a plafon a gecibe baszki! Hollow, Vermapyre és G.I.S.M. feldolgozás, Judgement Day, I Am The Spell, Systems Overload, Those Who Fear Tomorrow... Ezeket kötelező feltolni. Élőben átkozottul oda tudnak baszni! 

 

Címkék: lemezek integrity
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr3215623892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása