Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. március 20. 18:30 - csubeszshuriken

Kuriózum doom bandák - Két teljes koncerttel a Gnaw és az Insect Ark

saint_vitus-bar-2020.jpgFebruárban még minden olyan volt, mint egy álomban. A klubok nyitva voltak, a kis színpadokon pedig fasza kis földalatti bandák játszottak. Ahogy a Saint Vitus bárban is, egészen március közepéig. Az utolsó megtartott fellépések között volt tehát az az este, amit a Max Volume Silence videócsatorna stábja rögzített és osztott meg a napokban. Amikor is két kuriózum doom banda, vagyis a Gnaw és az Insect Ark osztoztak a színpadon, pakoltak párhuzamban egy nagyot. Én meg gondoltam, ha már együtt is léptek fel és mindkettő hatalmas kedvencem, összefércelem egy cikkben az esetet. 

A Dana Schechter és Andy Patterson alkotta banda, tehát az Insect Ark volt már ITT pár hete terítéken, ugyanis most jöttek ki a The Vanishing című gyönyörű lemezzel. Ennek szerzeményei teszik ki ennek a negyven percnek a nagy részét is, én nagyon bírom, ahogy tolják. Kettőjük nagyon egyedi stílusának találkozását. 

Dana pedig a Gnaw soraiban is megfordult már korábban, de ez a zenekar szerintem sokkal nehezebb eset zeneileg. Amellett, hogy aggasztóan elborult, meglehetősen kísérletező is, de ettől, vagy talán épp ezért Cutting Pieces című új album is zseniális. Alan Dubin súlyos faszi, ennek megfelelően pedig kellőképpen felkavaróak a szövegei. A Khanate nevű bandáját, ha nem ismerted a Things Viral című albumukat azonnal keresd meg és ígérem geci jó lesz. Valahol egy szakadék szélén billegni, vagy ilyesmi. A Gnaw albumokra pedig úgy szintén illik rámenni, ha egy rothadó világ szerinted is szexi. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr1415539310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása