Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. március 03. 17:00 - csubeszshuriken

Szörnyen felemás goth mutáns - Új She Past Away videó

maxresdefault_4_9.jpgTesóm egyik barátja mesélte, hogy anno elszegődött technikusnak egy Pécsett forgatott, amatőr horrorfilmbe, ahol aztán elhangzott az a bizonyos bűvös mondat, hogy "hozzátok az ektoplazmát". Ezután egy babakáddal megjelent két fiatal srác, akik ráöntötték a hatvödörnyi nokedlitésztát a meztelen főhősre, az meg fogta magát és a nyálkás anyagból durván megszületett. Az új She Past Away videó első ránézésre pedig pont ennyire bugyuta lett, de ha jobban megnézed ezeket a jelmezeket-díszleteket, igazából a klasszikus goth elemeken is felülemelkedett ez a szörnyen felemás, Emlékmás szerű mutáns utazás. 

A mars bolygóról importált mélyvörös ragyogásban, a nyolcvanas évek zombihorror kultuszával ötvözött poszt-punk hullámzás, romantikus és apokaliptikus megemlékezés. Mindezt pedig török nyelven, mert a Fekete Zaj Fesztiválra is onnan jön majd, ez a háromlemezes goth / dark duó. Ez a tízperces, tényleg elég pompás videó pedig a tavaly megjelent Disko Anksiyete című album egyik számához készült el. A Mátrában augusztusban, biztos remek színfoltjai lesznek a rendezvények.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr3215502074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása