Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. február 18. 19:00 - csubeszshuriken

Kool Keith és Thetan közös lemez - Az első számtól egyből zavaros a fejed

kool-keith-thetan.jpgAz Ultramagnetic MCs első számú rappere, első körben a nyolcvanas évek közepe, aztán még több zene és még több téboly. Kool Keith, mint Dr. Octagon, Mr. Nogatco, Black Elvis és Sinister 6000, vagy épp Dr. Dooom meg Tashan Dorrsett. Tudnék mondani húsz olyan albumot, köztük jó néhány neves kollaborációt, amit heti szinten hallgatok, mert az ember egy kibaszott mániákus, akiért jómagam pedig őrülten rajongok. A faszitól viszont még ma is beszarok, mert a két éve kijött Planet B kollaboráció most kutyafaszának tűnik ahhoz képest, amit újabban a Thetan powerviolence duóval művelnek. 

Tavaly ugyebár volt egy rövid közös epizód, most viszont bevillantották a teljes albumot, aminek Space Goretex lesz a címe és áprilisban meg is jelenik. Dobok, basszus és a tipikusan gonosz Keith professzor szövegek, ez az együttműködés szerintem minden várakozásomat felülmúlja. A Thetan nevű hardcore / powerviolence banda egyébként pont egy éve jött ki az Abysmal című albummal és amennyiben itt is olyasmiket játszanak, amit a nagy játékos nyilván még effektekkel megkarmolgat, az biztos meg fogja zabálni az agyunkat. A Three 6 Mafia és Gwar tagok várhatóan bizarr közreműködéséről már nem is beszélve. A Halluciantions című szám szerintem jól demonstrálja, hogy milyen lesz. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr6015480398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása