Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. február 16. 19:00 - csubeszshuriken

Santa Cruz Hardcore - Két Gulch koncert és promo kazi

gulch-matt-gill-honey-hive-gallery-2017.jpgŐszintén sajnálom azokat, akik épp utánuk játszanak, mert olyan közönségnek kurva szar lehet, akik csak pislognak, mint dermedt békák. A videók az energiát csak részben adják át, de az még innen is tisztán látszik, hogy olyan feszültséget szegeznek a teremnek, amit csak kevesek tudnak így plafonhoz baszni. A két éve megjelent Burning Desire to Draw Last Breath kislemez nálam a maximális pontszámot kapta, de ahogy elnézem a Gulch élőben sokkal, de sokkal súlyosabb.

Kell ez az ökölkiállású frontember, hogy a bunkó hardcore úgy igazából elverjen, de ezek tényleg odabasszák a plafonhoz kurva nyersen. Tegnap előtt került ki a kaliforniai banda egyik koncertvideója, gondoltam ez ad annyit apropót, hogy összehozzak nekik egy posztot a legutolsó kétszámos promo kazetta anyagával együtt. A Santa Cruz Hardcore új bandáira pedig rajtuk kívül is érdemes odafigyelni, mert a helyi színtér olyan zenekarai, mint Drain, Jawstruck, Scowl szintén faszán hasítanak. Az egyik Gulch koncert tehát a tavalyi This is Hardcore Fest sztori, míg a másik decemberi és egy Los Angelesben felvett buli. Kimondottan olyan combos szabdalás, mint a New Wave of British Hardcore bandáknál. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr915477316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása