Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. február 15. 18:00 - csubeszshuriken

Ian Mackaye új bandája - Ilyen a Coriky első száma 

evensshadows_wide-d6ddb0a5a8bbdcf7d6b31d8112c4e5b6642c32f2-s800-c85.jpgHa őket be kell mutatni, akkor gáz van! Ian Mackaye két legendás zenekara - The Teen Idles, Minor Threat - a zabolátlan hardcore kölyköket ugyanis elég sok mindenre megtanította, aztán gyorsan fel is oszlottak. Rá két évre viszont jött a Fugazi és a poszt-hardcore bandák egyik fele még ma is úgy akar szólni, ahogy ők azon a hat albumon. A helyszín ma is Washington, ahol negyven éve a Dischord Records, meg ez a legfrissebb örömzene, amit Mackaye és felesége, illetve Joe Lally a Fugazi bőgőse hoztak össze.

Coriky a családias kis trió neve, Amy Farina dobol benne és mind a hárman énekelnek. A Clean Kill című első publikus szám után szerintem ez is olyasmi, mint a Fugazi, csak még inkább dallamos és korántsem agresszív. Kicsit hallani benne az Embrace nyomait, főleg a refrén miatt hasonlít, kurva jó szövege van a számnak. Tizenegy dal lesz majd az albumon, amit Ian kiadója gondoz és március 27. a hivatalos megjelenés dátuma. 

 

Címkék: keverés coriky
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr8715476004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása