Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. február 05. 18:00 - csubeszshuriken

Leeched - To Dull The Blades Of Your Abuse (Prosthetic Records, 2020)

a1043413595_10.jpgA múlt héten is írtam egy bandáról - Division of Mind - akik effektezik a felturbózott hardcore rohamokat  és hozzá olyan súllyal zúdulnak és kalapálnak, mint hat kamcsatkai fémüzem. Én abszolút értem, hogy ennek az ultramodern hangzásnak a fiatal bandák nem tudnak ellenállni és elcsábulnak, mert egyrészről tényleg nagyon mesterséges - rohadt egy idegen - másrészről viszont egy röviddel ezelőttig, nem tudott így szólni semmi. Ez már a terminátorok világának zenéje, amit gépek csinálnak a túlélőknek, ezért is ennyire élettelen. Ahonnan jön pedig ezúttal nem Amerika, a Leeched ugyanis egy angol banda, akiknek ez a harmadik anyaga és újfent alárendeltek mindent annak az elvetemült koncepciónak, hogy ilyen brutálisan szóljanak. 

Két évvel ezelőtt jött ki a trió bemutatkozócucca és már ott sem szaroztak, elég faszán összehozták a modern grindcore trendeket, embertelenre vett programokat és a powerviolence elsöprő lendületét ebben a gépies-darabos rombolásban. Angliában manapság rengeteg régi sulis zenekar van, de az alap hardcore megközelítésből itt nem sok maradt, ugyanis minden annyira torzítva van. Szóval a To Dull The Blades Of Your Abuse című lemezt inkább az Infernal Coil, No Faith, WVRM, Water Torture és Friendship rajongóknak tudnám ajánlani. Elsősorban az Earth and Ash, The Grey Tide, Black Sun Ceremony  számok miatt, bár az egész lemez egy letaglózó élmény. Egyenesen Manchesterből és sokkal durvábban, mint bármikor ezelőtt. A tételek hossza is jelzi, hogy sokkal több ötletük volt, mint tavaly és tavaly előtt. 

Címkék: lemezek leeched
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr6415454462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása