Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. február 02. 18:00 - csubeszshuriken

Uboa & Bolt Gun EP (2019)

a3450502964_10.jpgA Bolt Gun két éve jött ki egy olyan nagylemezzel, amin a lassú folyású, komor zene haldokló őshüllőcsordák köré fest sűrű tájképet, érzékeltetve egy még gyilkosabb faj uralkodásának kezdetét, előember üvöltések nyúznak a Man is Wolf to Man mindkét végtelen tételében. A kísérletező doom trió is ausztrál, ahogy az Uboa néven alkotó Xandra Metcalfe, akinek pont egy éve jelent meg az ötödik lemeze, melynek The Origin of My Depression a címe. Ha isten nő lenne és kiloccsanna az agyveleje, egészen biztos, hogy a pokolba kerülne és belekezdne valami hasonlóan súlyos, patetikus noise projektbe, mint amilyet ez a kisasszony is csinál. Pár hónapja ez a két név kollaborált és született belőle fél órás anyag, fokozva a kortárs extrém borzalmakat. 

Összehasonlítás képen számomra az egyik hivatkozási alap a Bongripper & Winters In Osaka EP, míg a másik a Whitehorse & The Body közösen összehozott kislemez. Pontosan olyan elviselhetetlen súllyal bírnak, ahogy teret adnak a zajnak és a komplexnek, az ausztrálok is ilyen kurva kegyetlenek a kedves hallgatóval. Egyik sem egy altatódal a morajló monumentális alapokkal, lezúduló zajokból kialakult káosszal, acsargó fohásszal a semmihez. Elfajzott, gépzajos drone ambient, mint a harminc perc a tied, ha elbírod. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr9915451496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása