Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. január 06. 19:00 - csubeszshuriken

David Yow ma is totál őrületben - The Jesus Lizard teljes koncert

jesuslizardfeat_creditbenstas-1-1160x725.jpgTudom, hogy a napokban már több teljes koncertet is megosztottam, de ma megint beleszaladtam egy videóba, aminek abszolút itt a helye. A bandának The Jesus Lizard a neve és részben ők alkották azt az amerikai noise rock színteret, ami felrobbantotta a kilencvenes éveket. Az első négy album biztosan, bár összesen hat van és szerintem végig hibátlanok, azok a pengeéles kísérletek. Aztán mikor ezekkel meglettek, szépen feloszlottak és azóta csak időszakosan létezik a zenekar. 2017 óta azonban megint adnak koncerteket, évi néhány exkluzív őrület, ahogy párnappal ezelőtt is befutottak egy ilyen kört.

Összesen három koncert az év utolsó napjaiban, amiből az egyik tök élvezhető minőségben fent van és kurva jó látni, ahogy David Yow újfent megőrül, ma is totál besúlyosodó frontember. A Union Transfer színpadán, egy elképesztő összeállítással, főleg a Touch and Go időkből, de a Chrome és a The Dicks feldolgozás sem rossz. Azt a kurva életbe! Ezek mennyire szétvitték a fejemet és mennyire átmossák még most is a fejeket, hatalmas forradalom a zenében. Gyakorlatilag ma is eredeti felállásban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr2915396390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása