Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. december 12. 17:00 - csubeszshuriken

Önkiirtás - A Fantázia Pestise (2019)

a1568218556_10.jpgEgy hete sincs, hogy láttam őket Győrben élőben, érzésben ugyanúgy behúztak, ahogy az elmúlt években mindig is beszoktak. Többek között bírom ebben a zenekarban, hogy kurva technikásan is tudnak játszani, ezért szoktak a tipikus témák is olyan furcsán megvonaglani, de mivel minden a mondanivalónak van alárendelve, ezért nem raknak többet bele, csak annyit, amitől egy kicsit még betegebb. Megpattant szövegek, tudathasadásos környezet, reflexszerű önvédelem, dühöngő verbális rohamok. Nekem mindig furcsa, mikor két Önkiirtás szám között hallom a lelkes tapsot, mert nem vagyok benne biztos, hogy odavaló. 

Mindenesetre a szépszámú koncert mellett elkapkodott új kiadvány nem lett, így a három évvel ezelőtt megjelent kislemezt követi most az új cucc, ami ezúttal öt számot jelent. Az anyag címe pedig A Fantázia Pestise, szóval a szombathelyi zenekarnak lehet továbbra is az a tézise, hogy a patkánykísérletben egyre veszélyesebbek az alanyok, mert miután megkapták a drogot, kiálmodták magukat a valóságból és elveszett az a kapcsolat, ami ha nincs, mindenki éhes marad, csak sóvárogva rágja a semmit, mert már rég nem szeret senkit. A srácok egyébként holnap a Kriptában is elrántják az új kislemezt így egy az egyben, mert a Norms, a Bicska, az Észlelés és a Contra társaságában fognak játszani, avagy Ultra Hardcore Pszichózis. "Formátlan halom céltalanul hasad." 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr1715349852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása