Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. december 12. 13:00 - csubeszshuriken

Felugrott a Hunter S. Thompson álarc - Friss videóban virít Everlast

maxresdefault_1_6.jpgElőször is ott volt a Legend, vagyis minden idők egyik legjobb rapszövege, de Everlast párszor még azóta is meglepett. Például amikor Amszterdamban váratlanul felszaladt a színpadra, pedig az tök másik két arcnak volt a bulija és négy perc alatt kajak szétoltott mindenkit, aztán megint eltűnt, mintha ott se lett volna. Egy másik alkalommal meg olyan élőzenés House of Pain klubbulit nyomtak, hogy a Hammond-orgona és a Back From The Dead találkozásától leszakadt az állam. Szóval ez a tag sosem csak a pofáját járatta, hogy ő a legnagyobb, mert amit csinált és csinál, értékálló dolog.

Én bírom mind a hét szólóalbumot, mert mindig arról szól a dolog, ahol a fazon éppen tart érzelmileg és kurvára nem csinál úgy, mintha ő nem is öregedne. Mostanában meg már az egészet elengedte és egyszerűen csak jópofa, ahogy egy videó kedvéért felugrik a Hunter S. Thompson álarc, aztán irány a tengerpart. A Dream State című számhoz egyébként The Alchemist csinálta az alapot és Jason Goldwatch rendezte a videót. Az félőrült újságíró különös karakterének megidézésével, mindhárom elég jó választás volt. 

Címkék: keverés everlast
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr7515349474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása