Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. november 12. 19:00 - csubeszshuriken

Ed Gein és Breather Resist tagokkal - Új Shadow Snakes kislemez

a1106116353_10.jpgMegint megnéztem tegnap a Drive című filmet, de az új Shadow Snakes kislemez is van olyan kegyetlen, mint egy önmagából kiürült, magányos kaszkadőr. Az Ed Gein nevű grindcore banda három tagjának noise / hardcore projektje, közösen a Breather Resist énekesével. Szóval ahogy írják is, itt nincsen semmi szarakodás, csak öt kibaszott veterán és ezek gyilkos zenei ötletek. A zsúrpubi borító tehát ne tévesszen meg, mert ha nem számítasz rá, csak még inkább legyaláz ez a kibaszott masszív hangzásvilág.

Vegytiszta noise rock ritmusszekció és az a fajta monoton menetelés, ami csak eszi egyre beljebb magát és a negatívból dupla negatívba vált. Azonban nem esik szét és megmaradt a koszos punk, ezzel harmonizál az agonizáló, de dühös ének. Ezért jutott eszembe a Converge és a Kiss it Goodbye, de a zene végül is eléggé más, sokkal lassabb zakatolás. Gondolom ezért se férne fel egy Ed Gein vagy egy Breather Resist lemezre, amik azért hangzásban szintén noisy bandák.  Ez pedig itt a friss folytatás a tavalyi nagylemez után. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr2915303608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása