Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. november 03. 16:00 - csubeszshuriken

Mint a norvég színtér legalja - Két friss The Deathtrip horzsolás

deathtrip.jpegPár évvel ezelőtt a This Gift Is A Curse és a Yound And In The Way valamit megmozgatott és kicsivel később már csak azt vettem észre, hogy hatalmas Darkthrone rajongó vagyok. Azzal a bizonyos három black lemezzel együtt is - Unholy Trinity - amit én csak később, az újkori lemezeik után kezdtem el igazán hallgatni, meg az ilyesmi kaliberű zenékre is folyamatosan rákeresni. A Cultes Des Ghoules mellett így akadt be egy másik vandál black metál banda is, ez pedig a norvég The Deathtrip. Az öt éve megjelent Deep Drone Master című első nagylemezzel is simán átlehet lépni a kapun, mert pont olyan magas színvonalon lerohasztott rohadék esszencia, mint a norvég színtér legalja, ami egyben a műfaj legteteje. 

Az angol Thine és a norvég Thorns zenekarok tagjainak vegytiszta múltidézése, vagyis sem a folk és sem az ipari hatások nem jelennek meg, a Dodheimsgard frontembere, aki a mikrofonnál acsarkodik. Az eddig kidobott két szám alapján pedig, a két hét múlva megjelenő Demon Solar Totem is abszolút egyenes és fénytelen anyag lesz, de nem az a sokszor kimosott fajta, mikor a black metál már halványan, de még hivalkodna. A két csávó ezt inkább azoknak írta, akik képesek huszonnégy órán keresztül is hallgatni a Deathcrush kislemezt és csak Carpathian Forest számokat fütyörésznek a zuhany alatt. Mert lehet ezt ugyanúgy, de még mindig geci jól csinálni. Sokadig nagyon súlyos Proufound Lore kiadvány az évben...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr4515285718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása