Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. november 01. 18:00 - csubeszshuriken

Indonéz spanok a Kriptában - A listán még három haverbanda van...

72336001_3273148429394343_3764008118720135168_n.jpgA pécsi peremvidékről azt beadni, hogy minden frankó pesti bulin ott egyen a penész, azért elég nehéz. Pedig rohadjak meg próbálkozom, de így is lemarad pár alkalom és ezt ennyi idősen már fel kell tudni dolgozni. Hogy például ma sem tudok ott lenni, amikor a Kripta megnyitja kapuit, pedig visszatérni fontos dolog. A Pincében mindig is az volt a legjobb, hogy odajárnak a jó fazonok és kurva nehéz onnan eljönni. Három éve egyszer már játszott ott a Jeruji és bár én akkor sem tudtam ott lenni, úgy tartja az emlékezet, hogy a koszos-szenes egyik legjobb hangulatú bulija lett. Az indonéz spanok pedig egy hét múlva visszatérnek és úgy hozta a szerencse, hogy jöhetnek ugyanoda, mert a DRRPNC mától már Kripta és mehet tovább a bulika. 

Én sajnos megint nem érek oda, pedig lesz egy másik indonéz banda is - Insanity - és az estét támogatja még a jóféle magyar közeg, szóval összesen öt gyors banda lesz. Blackmail, hogy tud, hogy hol a helyed. Fuck Bad Things, mert az élet pattogva is szép. Meg Disdain, avagy a mai fiatalok. Ezek is biztos szétkalapálják az arcodat, erre ugyanis van eszük. November 8-án a süllyesztőben. Minden egyéb információ becsomagolva ITT ebben az eseményben. Mert a Drinkin' Beer In Bandana Records is visszaköltözik, meg a Nem Pop Underground is rendezkedik. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr3115278434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása