Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. október 29. 19:00 - csubeszshuriken

Tisztelgés a Septic Death és a Rocket From The Crypt előtt - Integrity / Bleach Everything split LP

a4142279952_10.jpgA legendás jelzővel a hardcore zenében csak óvatosan illik dobálózni, de Integrity megérdemli. Bár manapság már elég megosztó a zenekar. Az első négy lemezből három biztos, hogy minden idők legnagyobb hatású cuccai között van, de az ezredforduló után én szinte mindegyik új kiadásukat hanyagoltam. Egyedül az utolsó Howling, For The Nightmare Shall Consume volt, ami valóban meggyőzött, mert Dwin végre talált egy gitárost, aki nagyon érzi ezt a klasszikus metál vonalat. Frontemberünk leharcolt hangjával és Domenic Romeo briliáns játékával pedig felvettek pár nagyon korrekt feldolgozás is - G.I.S.M., Vermapyre, Ozzy - amit tényleg öröm volt hallgatni. Most meg itt van ez az újabb cuccos és azt kell mondjam, hogy nagyon súlyos, ahogy ez a páros hozzányúlt a szintén legendás Septic Death dalokhoz. 

A 1992 nyarán megjelent Septic Death / Rocket From The Crypt split anyag tiszteletére és mintájára az Integrity és a Bleach Everything is felvett négy-négy dalt. Az Integrity csak Septic Death feldolgozásokat játszik. A Virginia állam beli Bleach Everything pedig viszi Rocket From The Crypt oldalt az anyagon. Ezek közül azonban egy sem szerepel az összesen 100 példányban kiadott és ma már méreg drága Two Seven Halves című dupla kislemezen, szóval mindkét bandától a teljes életműből válogattak. A Septic Death aktív évei 1981 és 1986 között zajlottak és az ultragyors thrashcore terén az elsők között voltak. Míg a Rocket From The Crypt egy hat tagú punk and roll banda szaxofonnal, meg húsz hosszú évvel és nyolc fasza nagylemezzel. Az október 31-én megjelenő közös anyagról pedig már négy szám is publikus. Azért azt meg kell hagyni, hogy a Change kibaszott erős. Gyűjtőknek való csemege lesz ez is. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr2115271388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása