Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. augusztus 18. 16:00 - csubeszshuriken

Az élet a társadalom perifériájára szorult - De a SUBHUMANS még itt van velünk

subhumans-crisis-point.jpgKétszer is volt szerencsém látni őket élőben, de ettől függetlenül nagyon bánom, hogy tavaly nem tudtam elmenni Löriékkel a cseh koncertre, mert évek óta terveztük, hogy egyszer megnézzük őket együtt is valahol. Ez jutott először eszembe az új album kapcsán, amiből talán még turné is lehet, de öreg barátommal ez ügyben már nem tervezhetek, pedig ő még nálam is jobban szerette Subvert City nagy öregjeit. Akik tizenkét év után most ismét friss anyaggal jelentkeznek, amit első körben nem is biztos, hogy zenei szempontból kell majd értékelni. Mert szerintem itt elsősorban azt az igényt kell megtisztelni, hogy ezek a fazonok még ma is ki flottul figyelmeztetnek és nem hagyják, hogy szavaikat megegyék az évek, ugyanis ők azok akik megrágták ezt az utolsó negyven évet. 

Meg beletoltak a punkba egy Orwell könyvet, melynek sorai mindig csak egyre aktuálisabbak, hiszen most is 1984 van. Az új album címe pedig Crisis Point lesz és úgy sejtem, újfent nem fogják üdvözölni a legújabb tényeket sem, mert azok a keservesebbnél is keservesebbek. Mikor túlingerelt fiatalok éltetik az irányított szabadságot, mert a kapitalizmus vályújából minden opciót felzabálnak és végül olyan kövérek lesznek, hogy ilyen formán már a saját jövőjüket sem futják meg. Ami a legjobb lehetőség a rendszernek, mert ha az egyén nem eszközöl változást, mindig a rohadék ragadozó marad a király. A cél pedig a rövidtávú haszon, hogy a mindenkori hatalom hatalmon maradhasson mindörökké. Értelmes rendszer tehát csak a rendszeren kívül létezhet, mert az élet a társadalom perifériájára szorult, de még itt van velünk. Ahogy a SUBHUMANS is itt van nekünk és egyből nekünk szegezi a kérdést megint: Hogy Superhumans vagy stupid humans? Az új cuccal pedig nyilván mindjárt válaszol is,vagyis szeptember 13-án jelenik meg a Crisis Point. Ez pedig itt az első publikus nóta, amit kis csúszással, de mindenképpen publikálni szerettem volna...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr715014774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása