Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. augusztus 12. 19:00 - csubeszshuriken

Őszinte, mint az igény az igényes rap zenére - Két új Brockhampton videó 

1247247.jpgEgy ingerszegény kisvárosban nincs más kiút, ki kell találni, hogy mi legyen, mert valaminek mindig lennie kell. A szűk lehetőségek mezején csak a tudat, ami tágulni tud. A bolt előtt a srácokkal tehát megtanulod szórakoztatni magad, mert csak az ő agyukkal játszik az agyad, ez az egyetlen menedékhelyed. Fejben a sarkon minden lemegy, ezt azért tudom, mert egy ilyen helyen születtem és született meg az a történet is, ami sokkal több ablakot kinyitott, amiken keresztül sokkal több mindent kilátok. Meg tök ilyen a Brockhampton is, akiknek minden cucca pontosan olyan, mint amit a bolt előtt írtak meg és találtak ki, vagy akár éppen vettek is fel. 

Laza ötletekből, amatőr látószögből, kézikamerás felvételekből készült videók minden számhoz, ez volt az a három album, amit két évvel ezelőtt egy év alatt kihoztak. A semmi és a nagy megfejtések között félúton, nekem egy magát szórakoztató bájos és filozófus hip-hop osztag a Brockhampton. Ez a minimum kilenc tagú texasi formáció, aki az említett három lemezes és negyvennyolc videós bemutatkozás után tavaly megcsinálták még a negyedik anyagot is, és hogy ne legyenek kétségeink, most megint jön egy új lemez. Ami teljesen természetes, mert ha az agyak rácsúsznak valamire, akkor valaminek mindig lennie kell, ami kellőképpen felingerel. Az érkező Ginger lemezről ez a két új videó pedig megint pazar, mert fakocka egyszerű ötletekkel adják át az érzést, ami nagyon elkap. Szerintem ezért is felkapott, mert pont annyira őszinte, mint az igény az igényes új vonalas rap zenére. Szóval jégrém a bolt előtt, azt mutasd meg valakinek, ha majd ez szól a fülesedbe...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr915006620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása