Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. augusztus 06. 19:00 - csubeszshuriken

Vért könnyezik még a hangfal is - Új dal és az új Coffins

a4020282150_10.jpgAttól, hogy az oldal naprakész legyen, most olyan messze vagyok, hogy ezt a távolságot még a hosszú utakhoz szokott blues énekesek se tudnák megénekelni. Ahhoz, hogy ezen a nyáron is ott legyek mindenhol az kell, hogy itt ne legyek nagyon sokat. Szóval augusztus közepétől fogom csak kitölteni a sorokat, mert a lejátszómon sorban sorakoznak az olyan albumok - Greenmachine, Halshug, All Out War, Lingua Ignota, Patent, Tomb Mold, Kafka, Russian Circles és Body of Light - amelyek mindegyike megér egy saját misét itt a macska templomban. Aminek az új Coffins téma azért csak berúgta az ajtaját, szóval gondoltam, ha ennyire durva, akkor kurva gyorsan írok róla. 

Szeptember végén pedig majd megint, mert az új album Beyond the Circular Demise címmel ugyanis akkor jön ki és addigra azon is túl leszek, hogy életemben először megnézem őket az idei Bloodshed felhozatalba szépen beékelve. Én mindig bírtam ezt a japán bandát, akik szintén abszolút kitartottak a szenvedés death / doom szerenádjai mellett és most is masszívan hozzák ugyanazokat a kiszáradt kútmederbe kövezett himnuszokat, amiktől vért könnyezik még a hangfal is. Vagy legalábbis az első publikus tétel biztos ilyen, nekem megfestette a ma estémet. 

 

Címkék: keverés coffins
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr6714998466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása