Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. május 08. 19:00 - csubeszshuriken

Leechfeast és az új  Village Creep EP - Lassú és komor alámerülés Budapesten 

a1919724765_10_1.jpgHa lenne egy időgépen, rohadjak meg visszamennék. Mert arra kurvára kíváncsi lennék, hogy az amiben most élek, az valóban az én korom, vagy csak egyszerűen valami durván elcsúszott. Gyanúsan behúz ugyanis a sötét múlt, egy szál gyertya fényénél a levágott fejek, irdatlan katedrálisokban hajlongó beteg emberek, a William Blake versek, meg az ilyenek. Edgar Allan Poe mesternek meg feltenném az új Leechfeast kislemezt, azt bólogatnék vele valami kandalló fényénél komoran. Meg rákérdeznék, hogy valami ennyire szomorú és szörnyen szép, na akkor mi a fasz van? 

Egy sludge banda zenéjével kapcsolatban csak nagyon ritkán van olyan, amikor azt lehet írni rá, hogy frankón elegáns. A Village Creep kislemez két száma után azonban az van, hogy ezekre a ködös doom témákra öltönyt adtak. Kékes fényű, hollótoll színű nadrág és felöltő, a gomblyukában meg hófehér liliom. Nehezen elcipelt életek, mint a megsárgult fotókon. A hangzás is patinás, az ének is fátyolos. Sújtásos, gótikus magány. Lassan elvérző romantikus. Furcsán szép és abszolút beborult cipőnézegetős cucc, valahogy nagyon más, mint a tavaly megjelent Neon Crosses. A hollandok pedig nemsokára Budapestre jönnek. Május 29-én játszanak majd a Robotban, erről minden információ ITT van. Szóval komor és lassú alámerülésre lehet számítani, biztos ránk rakják majd a málhákat. Ezt a zenét el kell cipelni, mint egy kibaszott életet. A címadó dal videója ritkán látott jó ötlet. Mozgásokkal érzéseket, az mindig kurva érdekes...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr6314815462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása